Jeg vil have mere af Vibe
"For hendes stemme er så dejlig at lytte til. Hun fører en kærligt gennem det, der måske ikke altid var så kærligt."
Min pige har ikke ondt i maven mere
"Hun skulle til fuld narkose undersøgelse med i næste uge. Det har vi aflyst nu."
Jeg er blevet mere glad
"Mit energiniveau er meget højere, mit humør mere stabilt og jeg kan tænke klarere."
Vibe er en fantastisk formidler
"Book Vibe til dit næste foredrag.
Det vil du ikke fortryde."
Tidligere
Næste

Læs anbefalinger af Vibe Wested her

Jeg vil gerne have mere af Vibe

Vibe lavede en skøn meditation/visualisering omkring mad/føde/næring. Og min ubehjælpsomme forklaring på hvad det omhandlede fortæller alt om mig.

Fordi for mig er mad, et nødvendigt onde, der bare skal overståes. Fordi der skal brændstof på motoren. Og så videre.

Mit køleskab bugner sjældent af noget som helst og slet ikke frugt og grønt. Men efter oplevelsen med Vibe, fyldte jeg intuitivt kurven i Netto med alverdens ting i grønt afdelingen. Og det er sket før, men denne gang brugte jeg det også. OG jeg nyder det. Hver en bid.

Jeg vil faktisk gerne have mere af Vibe. For hendes stemme er så dejlig at lytte til. Hun fører en kærligt gennem det der måske ikke altid var så kærligt, fordi man (jeg) følte mig taget i hånden og ført igennem det. Det skal nok opleves for helt at forstå, hvad jeg mener.

Jeg er langt fra blevet 100% sund, men jeg har taget et stort skridt i den rigtige retning. Og har lyst til at dele alle mine måltider, fordi jeg føler mig stolt.

Jeg glæder mig til Vibes kogebog udkommer. Men indtil videre glæder jeg mig til nye opslag på hendes blog. Og så ser jeg dagligt frem til hendes opslag på instagram. Og beder til at hendes meditationer snart kommer til salg, så mange flere kan få samme glæde som jeg har fået.
Mette K Sørensen
Mette Kousgaard Rasmussen
Individuelt forløb

Vibe er en fantastisk formidler

Gigtforeningens Københavnskreds har i foråret samarbejdet med Vibe Wested om 4 online foredrag, som optakt til vores madklub til efteråret, med fokus på gigtvenlig kost.
Foredragene var meget informative, let forståelige og med et flot layout.

Vi havde omkring 100 tilmeldte til hvert foredrag og der var masser af positive tilkendegivelser og stor spørgelyst.

Vibe er en fantastisk formidler. Fortæller stille og roligt, så alle kan være med og var til stor inspiration.

Vores forventninger blev indfriet til fulde og vi glæder os meget til undervisningen på vores madklub til oktober.

Book Vibe til dit næste foredrag - det vil du ikke fortryde.
Hanne B gigtforeningen
Hanne Bertelsen
Formand for Gigtforeningens Københavnskreds

Alt går bedre

Alt går bedre, hovedpinen forsvandt efter få dage, og min lyst til kaffe er væk, hvilket er virkelig underligt og mit humør er meget bedre. Jeg sover uden at vågne op, og selvom der sker meget jeg kunne stresse over i øjeblikket, kan jeg mærke en helt anden ro og et overblik jeg ikke er vant til.

Jeg er laaangsomt ved at få de gode vaner i gang og er meget mere opmærksom på min krop, og hvordan mad påvirker den og hvordan manglede mad også påvirker. Jeg bruger det kolde gys, og det er skønt. Vægten er gået ned og jeg kan meget bedre passe mit tøj

Jeg har fået lavet en ny måling, og den viser at jeg i alt har tabt 3,7 kg ren fedt, + 0,6 kg muskler. Fedtprocent er faldet med 5,2 procent.

Så træning og kost rykker noget i kroppen. Min hud på lår og numse er også meget pænere.
camille
Camille Anemone Larsen
Gruppeforløb

Du er en brilliant formidler

Til min store overraskelse var jeg vild med det kolde gys i morges. Nu må vi se om det var en engangsoplevelse.

Din ro og tydelighed i det du siger er fantastisk.

Tak for god og inspirerende live, Vibe. jeg kunne bruge dine ord.

Jeg vil prøve at fokusere på alt det andet uden om vægten og snakke kærligt til min krop.

Tak for alt, du har givet. Det har været lærerigt og rigtig godt. Du er en brilliant formidler, og du brænder for det. Jeg været rigtig glad for forløbet. TAK.
Birgit Kirketerp
Online forløb

Jeg er blevet mere glad

Mit energiniveau er generelt meget højere, end det har været i laaaang tid. I dag løb jeg fx. og legede tagfat med min datter i Søndermarken. Og det slog mig, at jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har løbet efter hende og leget.

Fordi jeg ikke har haft energi til det. Og fordi, det har gjort ondt i begge mine lår, på ydersiden, når jeg har løbet. Det har det gjort i langt tid faktisk, men det er helt væk nu.

Jeg er lidt mere stabil i mit humør, ikke helt i top, men klart bedre. Jeg kan tænke klarere og på en eller anden måde også se bedre. Som om jeg havde tunnelsyn og tåge i hjernen indtil for ca. 1,5 måneder siden.

Min hud mere glød, min appelsinhud er blevet klart mindre. Jeg har tabt mig og har en følelse af, at min krop er ved at finde tilbage til en oprindelig form. Som om jeg har haft alt for meget væske og ophobninger og andet de sidste par år.

Jeg har oplevet forbavsende få cravings. Altså nærmest ingen. Og har været stort set sukkerfri de sidste to mdr. Jeg har heller ikke haft trang til alkohol, faktisk helt det modsatte, og jeg er ellers glad for især et glas vin eller aperol. Jeg har duftet til noget vin og smagt en lille bitte tår, men det har været surt og slet ikke noget, min krop har haft lyst til. Min hjerne synes det er lidt underligt og er en smule nervøs for, om jeg mon kommer til at feste igen. Men min krop har det for fedt. Jeg har også fået lyst til at træne.

Jeg er blevet gladere. Jeg griner mere og er mere let i både krop og humør. Der er jo virkelig sket en bedring. Også så meget, så folk lægger mærke til det. Især min kæreste. Han siger, jeg er en helt anden - altså på den gode måde.

Jeg løb Alt for Damernes kvindeløb her til aften. 5 km. Har stort set ikke løbet i 6 år. Og jeg klarede hele turen på 34.48 min. Det havde ikke kunnet lade sig gøre, hvis det ikke var for dig og de kost ændringer, der har fået min krop til at blive let igen. Tak
Marie Olufsen
Marie
Individuelt forløb

Jeg har det så godt og har fået styr på maden

1) (Under forløbet) Det går fint her. Cyklus kører forrygende. Ikke så meget pms og menses forkortet med 2-3 dage. Det er KÆMPE stort for mig. Vægten siger -3,8 kg. I’m happy!

2) (Under forløbet) I'm loving' it. Jeg er spændt på, hvad vi med tiden 'MÅ' spise. Og hvis jeg på et senere tidspunkt vælger at spise lagkage til en fødselsdag, er jeg spændt på, om jeg kan lade det blive ved det. Jeg kan mærke, at denne måde at spise på er god for min krop. Jeg kan lide det. Jeg håber, at denne måde at spise på er det, der bliver det mest naturligt for mig og den, jeg altid falder tilbage til også efter udskejelser.

3) (Efter forløbet) Vibe har en enorm viden om kost, krop og sind, og hun formidler den på en kærlig og letfordøjelig måde. Der er belæg for det, Vibe udtaler sig om, og stoffet bliver på ingen måde tørt.

Hun giver et kærlig puf eller et spark i rumpetten, alt efter hvad behovet er. De personlige sessioner over tlf eller Messenger er virkelig gode, og Vibe er grundig og oprigtigt interesseret i, at man får det bedste ud af hendes forløb.

Er der noget der ikke fungerer, bliver det taget op og ændret om nødvendigt. For vi er alle forskellige og har forskellige behov.

Vibe er skøn og ægte i sine Facebook Live sessioner og indholdet er rigtig brugbart, og bliver serveret på en varm og autentisk måde.

De sidste 4 år har jeg lovet mig selv, at NU skulle jeg altså tabe mig for at kunne holde mig selv ud i en sommerkjole. Hvert år har jeg skuffet mig selv, fordi jeg ikke magtede opgaven. Uden Vibes hjælp havde jeg ikke fået det ønske opfyldt i år!

Jeg har tabt 4 kilo og har fået styr på min hormonbalance. Jeg har ikke længere en hel uge op til menstruation, med smertefulde brystspændinger og et frygteligt humør som gør mig ulidelig at være sammen med. Og varigheden er gået fra 7-8 dage til 4-5!

Jeg har det så godt og har fået styr på maden, sukkerindtaget, sover så godt om natten og har masser af energi etc.

Jeg har kunnet hive 5 par bukser ud af skabet, som jeg ikke har haft på i flere år, og hoppe lige ned i dem. Det er en kæmpe gevinst!
Anbefalinga f Vibe Wested
Louise Nabe
Deltager på online forløb

Min pige har ikke ondt i maven mere

Min lille pige på 3 har været på samme kost som mig, bortset fra at hun spiser også imellem måltiderne... Vi er sluppet af med ondt i maven, som hun skulle til fuld narkose undersøgelse med i næste uge, det har vi aflyst nu.
Ginnie sommer
Ginnie Sommer
Individuel forløb

Jeg blev inspireret

Det var et rigtig spændende og interessant webinar Vibe afholdt her til aften, og jeg blev inspireret til, hvorledes jeg kan komplimentere min kost med mere fiber.

Vibe gjorde det også rigtig godt som foredragsholder, hvor der var et godt flow og en rød tråd.

Det kan være enormt svært, at sidde og plabre løs i en time til halvanden virtuelt, men Vibe klarede det til UG.
james
James Gosling
Deltager på webinar

Det er det hele værd

Jeg er en kvinde sidst i halvfjerdserne. Jeg vil beskrive mig selv som sund og rask. Har dog de senere år konstateret nogle “ skavanker” så som slidgigt i hænderne, paradentose osv.

Det nye er så at jeg for ca 6 måneder siden begyndte at får nogle røde skællende pletter på huden forskellige steder. Jeg undersøgte på nettet hvad det kunne være, konsulteret også min læge så vi var enige om at det var pityreasis, en psoreasistype der er en inflamatorisk lidelse.

Så det var nærliggende at søge i retning af anti-inflamatorisk kost.

Jeg fik fantastisk hjælp af Vibe Wested til at omlægge min kost på sådan en måde, at det kan indpasses i min livsstil.

Jeg har altid spist en del frugt og grønt, men vidste ikke hvordan man kunne sammensætte en antiinflamatorisk kost så man får de næringsstoffer der er brug for, og undgå “ de dårlige”

Jeg fik mange gode opskrifter, og morede mig med at lave mad på en anden måde!
Efter 4 uger var det tydeligt,” hudpletterne” forsvandt. Gigten i hænderne bedredes, det samme var tilfældet for paradentosen. Så hurra!

Det gik jo fint, så jeg begyndte at slække lidt på kosten . Det var ikke en god ide, symptomerne kom tilbage "op på hesten” igen! Så nu har Vibe rådet mig til at prøve mig frem, og på den måde finde ud af hvad jeg især skal undgå.

Men det er det hele værd! Så tak for viden og inspiration!

Anbefaling af Vibe Wested
Kirsten Broberg, 78 år
Individuel forløb

Skriv dig op til

mit nyhedsbrev og modtag

inspiration & sunde opskrifter