Ingredienser

  • 50 gram dadler
  • 50 gram hasselnødder
  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram quinoaflager (havregryn kan bruges)
  • 20 gram kokosolie
  • 2 tsk tørret ingefær

Sådan gør du

Overhæld dadlerne med kogende vand. lad dem blive i vandet til de skal bruges senere

Rist hasselnødderne langsomt på en tør pande. Når de har at taget lidt farve og skallen løsner sig, hælder du dem over på et rent viskestykke. Gnid dem rundt i viskestykket, indtil så mange af skallerne af faldet af som muligt

Tænd ovnen på 160 grader

Solsikkekernerne og quinoaflagerne køres til groft mel i en foodprocessor

Tag dadlerne op af vandet og tilsæt dem sammen med hasselnødderne, ingefæren og kokosolie. Kør det hele godt på foodprocessoren indtil dejen har samlet sig

Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Udstik eller skær halloween figurer ud og sæt dem forsigtigt på en bageplade beklædt med bagepapir

Sæt dem ind i ovnen og bag dem i ca. 12 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.