Ingredienser
- 50 gram dadler
- 50 gram hasselnødder
- 50 gram solsikkekerner
- 50 gram quinoaflager (havregryn kan bruges)
- 20 gram kokosolie
- 2 tsk tørret ingefær
Sådan gør du
Overhæld dadlerne med kogende vand. lad dem blive i vandet til de skal bruges senere
Rist hasselnødderne langsomt på en tør pande. Når de har at taget lidt farve og skallen løsner sig, hælder du dem over på et rent viskestykke. Gnid dem rundt i viskestykket, indtil så mange af skallerne af faldet af som muligt
Tænd ovnen på 160 grader
Solsikkekernerne og quinoaflagerne køres til groft mel i en foodprocessor
Tag dadlerne op af vandet og tilsæt dem sammen med hasselnødderne, ingefæren og kokosolie. Kør det hele godt på foodprocessoren indtil dejen har samlet sig
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Udstik eller skær halloween figurer ud og sæt dem forsigtigt på en bageplade beklædt med bagepapir
Sæt dem ind i ovnen og bag dem i ca. 12 minutter