Her er opskriften på en dip, spread eller smørepålæg med tun og ansjos. Dippen kan anvendes på mange forskellige måder.

Først og fremmest smager det rigtig godt. Derudover er dippen fyldt med gode og sunde makro- og mikronæringsstoffer. Heriblandt omega 3, selen,  calcium, jern, A vitamin, D vitamin, E vitamin, en masse gode fibre og proteiner.

Ingredienser

  • 550 gram kogte butter beans
  • 1 dåse tun
  • 6-8 ansjos fileter
  • 1 rødløg
  • 1 stor håndfuld persille
  • 1-2 citron (saft heraf)
  • 2 spsk tahin
  • Evt. vand eller olivenolie (alt efter hvor fed du ønsker dippen)
  • salt og peber

Sådan gør du

Ovenstående blendes godt. Tilsæt vand eller olivenolie, hvis det virker for tørt. Dippen smages herefter til ved at tilsætte samt og friskkværnet peber.

4 spsk. kapers røres i med håndkraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.